Yoga in Het Gooi

Yoga in Het Gooi

Voor yoga in Het Gooi heb ik een goede tip. Ik volg nu een tijdje een cursus yoga bij het TM centrum in Naarden, en dit bevalt mij erg goed!

Yoga in Het GooiVerminder stress met yoga in Het Gooi

Het is al vaker bewezen dat yoga ontzettend goed voor je is. Het vermindert niet alleen stress maar is ook goed om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Je leert om op een andere manier te leven. Een manier waarbij je problemen en zorgen beter kunt relativeren. Dit komt natuurlijk alleen maar ten goede aan de kwaliteit van leven.

Ik was al een tijdje op zoek naar yoga in Het Gooi maar vond het toch wel spannend om de eerste stap te zetten. Gelukkig vertelde een vriendin over haar ervaringen bij het TM centrum in Naarden. Zij vertelde dat het heel laagdrempelig is en nodigde mij uit om een keer mee te gaan. Al snel heb ik een yoga les gevolgd en ik moet zeggen dat dit mij enorm goed is bevallen. Na afloop voelde ik me helemaal ontspannen en het is dus echt zo dat het direct invloed heeft op je gemoedstoestand. Ik ga dus zeker nog eens terug. Wil jij meer informatie over yoga in Het Gooi? Kijk dan eens op de website: http://nl.tm.org.