3 tips om je macbook scherm te vervangen!

Het kan natuurlijk iedereen overkomen, het laten van je macbook en beschikken over een kapot macbook scherm. Bij de een was het te voorkomen, terwijl het de andere uit pure onmacht is overkomen. Wanneer je beschikt over een kapot macbook scherm, kan het soms wel eens voorkomen dat er zich inwendige schade plaatsvindt. Het is daarom verstandig om de macbook bij valschade altijd te laten controleren op schade, om zo uit te sluiten dat er zich meer schade bevindt dan alleen een kapot beeldscherm. Wanneer er zich daadwerkelijk ook inwendige schade bevindt, is het aanbevolen om dit direct te reparen. Op deze manier voorkom je dat de schade verergert zal worden, zodat de laptop na de reparatie nog altijd naar toebehoren zal werken. In dit blog vertellen we je graag meer over het vervangen van een macbook scherm en verdere reparaties!

Maak gebruik van beschermfolie!

Wanneer je macbook is gevallen en er zich een barst bevindt in het macbook scherm, is het verstandig om direct beschermfolie te gebruiken. Met beschermfolie zorg je ervoor dat er geen glasscherven uit het scherm vallen, maar ook dat je jezelf niet kunt bezeren aan scherpe scherven. Wanneer er zich een kleine barst bevindt in het beeldscherm kun je er voor kiezen om de macbook op deze manier te blijven gebruiken, maar kun je ook direct een afspraak maken om het macbook scherm te laten vervangen!

Een macbook scherm vervangen bij een reparateur!

Het is natuurlijk altijd slim om een beschermhoes en beschermfolie te gebruiken voor het beeldscherm, maar is het nooit uitgesloten dat de macbook geen schade kan oplopen. Je kunt een macbook scherm vervangen bij een reparateur, om eventuele verdere schade te voorkomen en de macbook te gebruiken zonder mankementen. Het is echter wel belangrijk dat de reparateur werkt met officiële Apple-producten, zodat er ook geen foutieve onderdelen worden aangebracht in de laptop. Vervolgens kun je ervoor kiezen om de laptop verzekerd op te sturen of langs te brengen bij de reparateur, waarna de reparatie de macbook binnen 24 uur zal repareren!

Laat je Macbook repareren bij Apple

Een andere optie waar je nog voor zou kunnen kiezen, is om je macbook te laten repareren door Apple zelf. Apple zal je macbook scherm vervangen en wordt de macbook volledig nagelopen. Het nadeel hiervan is dat je jouw macbook een langere tijd kwijt bent dan wanneer je de macbook ergens anders laat repareren. Er zijn vele gecertificeerde reparateurs in Nederland te vinden in Nederland die werken met officiële Apple producten. Op deze manier kun je jouw macbook scherm vervangen in 24 uur tijd, zodat je hem de volgende dag alweer kunt gebruiken!