Sauna korting

Wellness behandeling

Een bezoek aan de wellness met je vriend of vriendin is een heerlijke ontspanning die je af en toe tijdens je drukke leven nodig hebt. Het is prettig om jezelf af en toe op te laden en te verwennen om vervolgens met frisse moed weer verder te gaan. Thermennijmegen.nl. heeft een heerlijke wellness waar je een hele dag kunt verblijven. Kijk voor een flinke sauna korting op de website en ga gebruik maken van een groot aantal faciliteiten. Deze bezorgen je een heerlijk dagje ontspanning. Zo zijn er een zestal verschillende sauna’s waarvan de Eventsauna je één van de meest spectaculaire saunaervaring kan geven. Elk uur vindt er een opgieting plaats, die met een bepaald thema gepaard gaat.

sauna

Aanbiedingen

Om te profiteren van bijvoorbeeld de boekenaanbieding, heeft Thermennijmegen een aantrekkelijk arrangement geregeld. Bij het inleveren van een boek kun je met je partner genieten van een dagarrangement in de wellness voor 64,95 per twee personen. Er is dan ook de keus om een dagschotel te kiezen of een saladeschotel. En als derde verrassing kun je gebruik maken van een massagestoel of de zonnebank. Het boekenarrangement ligt goed in de markt, dus snel reserveren is verstandig. Het boek wat je inlevert moet er goed uitzien en wel van enig niveau zijn. Stripboeken worden niet geaccepteerd.

Ontspannende massage ondergaan

Jaarabonnement

Wil je vaker naar de sauna maar niet steeds de volle prijs betalen, kies dan voor een abonnement. Een tien-baden kaart kost 205,00 euro. Ook is er de mogelijkheid om een jaarabonnement aan te schaffen voor 50 x naar de sauna. Eenmalig betaal je 90,00 euro en per bezoek hoef je slechts 15,00 euro te betalen. Dit abonnement is ook verkrijgbaar voor 100 x saunabezoek. Vindt je dit een aantrekkelijke aanbieding, bezoek dan de website en vraag een jaarabonnement online aan