Paragnosten

Met deze blog wil ik jullie wat meer vertellen over paragnosten. Veel mensen krijgen toch een beetje een raar gevoel bij dit woord, ze begrijpen niet wat het precies betekent en is het niet allemaal een beetje fake?

Wat zijn paragnosten precies?

Sommige mensen ervaren dingen die niet ieder mens kan waarnemen. Ze beweren contact te kunnen maken met de overzijde, zien dingen en mensen die wij niet kunnen opmerken, horen en voelen ook dingen die zij anders ervaren. Dat zijn dus paragnosten. Sommige paragnosten zijn echt heel erg goed in hun vak en kunnen je ook helpen bij je levensvragen, je doelen, perspectieven in het leven te stellen en contact te maken met overleden familieleden of vrienden.

Waar vind je een goede paragnost?

Een paragnost vind je meestal in advertenties in de krant, in de supermarkt maar ook op het internet. Bvb op de site www.paragnostenplatform.nl, Op deze site vind je een heleboel paragnosten en hun specialiteiten. Iedereen heeft namelijk zijn of haar eigen talent. Op deze site kun je kiezen tussen een heleboel paragnosten, naargelang wat je zoekt en met wie het klikt. Het is uiteraard niet gratis maar duur is het ook niet. Een consultatie bij een medium thuis kost al snel een 50 euro, dus je begrijpt dat deze site helemaal niet zo prijzig is. Hopelijk durf je door deze blog de stap te zetten en wat antwoorden vind op je vragen. Veel succes!