Op zoek naar zwembad chloor?

Bodyfit

Zoek je voor je zwembad chloor? Bij Bodyfitwebshop vind je diverse schoonmaak- en onderhoudsproducten om jouw zwembad schoon te houden. Je treft een ruim assortiment chloortabletten, chloorgranulaat, teststrips en anti-alg.

Zwembad chloor

Tabletten met zwembad chloor van Starline

Als je voor je zwembad chloor nodig hebt dan is het een aanrader om de chloortabletten van Starline te gebruiken. Dit zijn al jaren de beste tabletten op de markt. Deze zijn goed gestabiliseerd en vernietigen alle bacteriën in het water. De tabletten werken dan ook optimaal en gaan erg lang mee.

Bacteriën krijgen geen kans meer

Door chloortabletten te gebruiken die gestabiliseerd zijn, weet je zeker dat de waardes in het water in balans blijven. Bacteriën en schimmels krijgen dan geen kans. Zo kan jij lekker in je zwembad blijven zwemmen zonder ziek te worden. Naast chloortabletten is het van belang om chloorsticks en chloorshock te gebruiken.

Waterbehandeling

Eenvoudig in gebruik

De tabletten van Starline geven geleidelijk chloor af aan het water. Deze tabletten kun je gebruiken in een zwembad van 10 kubieke meter of groter. De zwembadtabletten plaats je in de chloordrijver of skimmer. Vervolgens wordt het chloor langzaam aan het water toegevoegd. Heel eenvoudig dus. Starline heeft tabletten van 1 kg en van 5 kg. Kies dus een grootte die bij de grootte van je zwembad past.

Chloorshock

Verder is het ook een advies om chloorshock te gebruiken. Hiermee kun je jouw zwembad of jacuzzi snel en direct desinfecteren. Met chloorshock breng je de chloorwaarde snel op peil en voeg je extra chloor aan het water toe. Natuurlijk voldoen alle chloorproducten aan de wettelijke regels.

Bestel eenvoudig chloorproducten

Bij bodyfitwebshop bestel je eenvoudig en snel chloorproducten voor je zwembad. Als je op een werkdag voor 15.00 uur een product bestelt, wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd.