Op zoek naar geboorte snoepjes?

Logo Snoepman

Is er een baby geboren bij jou in de familie of bij een vriend of vriend is het leuk om als cadeau geboorte snoepjes te geven. Je hebt veel verschillende soorten snoep om te geven en natuurlijk in de kleuren blauw en roze.

Jongen of meisje

Je hebt verschillende soorten geboorte snoepjes om te geven wanneer er een baby is geboren, je hebt het natuurlijk in het blauw voor jongetjes en roze voor meisjes. Je hebt verschillende soorten snoep. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor mini chocolade dragees blauw-wit of roze-wit. Je hebt ook mini chocolade dragees met een babyflesje waar je het dan in kan stoppen ook met blauw-wit of roze-wit. Je hebt ook een grote bak met geboortemuisjes van 900 gram in de kleuren blauw-wit en roze-wit. Als je juist erg veel van lollies houd kun je kiezen voor dextrose lollies, deze heb je natuurlijk ook in de kleuren blauw-wit en roze-wit, hier zitten 50 stuks van in. Als laatst kun je ook kiezen voor amandelbonen, deze ook natuurlijk in de kleuren blauw-wit en roze-wit. Je hebt dus veel verschillende lekkere snoepjes die je kunt geven als cadeau, of natuurlijk om zelf op te eten.

De verpakking

Wanneer je het geboorte snoepjes besteld en het is een cadeautje dan wil je natuurlijk wel dat het ingepakt wordt met een hele leuke verpakking. Ook kun je het snoep bestellen in grote hoeveelheden, het kan namelijk ook in zakken van 1 kilogram of in bulk dozen. Zo heb je genoeg snoep voor iedereen. Ook als je het snoep gaat uitdelen wil je dat dit wordt gedaan in een leuke verpakking. Wanneer jij de bestelling plaatst kun je hier snoepzakjes bij bestellen en het hierin verpakken. Je kunt dan de snoepzakjes meegeven aan je familie of vrienden.