Nummerplaathouder voor de auto

Mijn nummerplaathouder is kapot gegaan! Hierdoor ben ik met enigszins spoed opzoek naar een nieuwe! Nadat ik afgelopen weekend er even tussenuit was met mijn partner. Even genieten van de rust en de ruimte om ons heen. Dit was erg fijn en daar hebben wij optimaal van kunnen genieten. Helaas is onze terugweg wat anders verlopen dan dat wij het in gedachten hadden. Toen wij namelijk bijna thuis waren knalde er pardoes eentje bij ons achterop. Het resulteerde in een flinke gedeukte bumper en de nummerplaathouder heeft het ook moeten ontgelden. Aangezien je verplicht bent om met een kenteken rond te rijden, ben ik telefonisch contact gaan zoeken met diverse garages. Helaas hanteren zij nogal hoge kosten. Hierdoor heb ik er uiteindelijk voor gekozen om mijn zoektocht op het internet voort te zetten.

nummerplaathouder

Online zoeken naar een nummerplaathouder

Uiteindelijk ben ik, dankzij mijn zoektocht, terecht gekomen op de website van kentekenplaathoudersbedrukken.nl. Op deze website kun je de houders bestellen voor een zeer aantrekkelijke lage prijs. Bovendien hoef je er de deur niet voor uit omdat zij het netjes bij je thuis bezorgen. De prijs in combinatie met het niet eruit hoeven gaan is perfect voor ons. Wij hebben er vervolgens voor gekozen om op deze website te gaan bestellen.