Nubikk sneaker voor mijn dochter

In de modenubikk sneaker

Mijn dochter vroeg me vorige week of zij Nubikk sneaker mocht hebben. Eerst wist ik niet eens wat dit voor merk was, maar inmiddels ben ik erachter dat het onwijs in de mode is op de middelbare school. Daar is het erg belangrijk hoe je eruit ziet, dat weet ik nog wel van toen ik erop zat. Mijn ouders kon ik toen soms wel vervloeken als ze me niet de dingen gaven die op dat moment hip waren.

Iedereen blij

Toen de Nubikk sneakers binnen kwamen was mijn dochter ongelofelijk blij. Ze kwamen ook al erg snel aan, namelijk al de dag nadat we ze besteld hadden. Het fijne aan de webshop vond ik dat ik gemakkelijk kon betalen met iDeal en daardoor geen gedoe heb met rekeningen achteraf. De webshop heet Van Bommel en verkoopt schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Ik ga hier zeker nog wel vaker bestellen, want ze hebben ook heel veel nettere schoenen van verschillende mooie merken. Ook mijn man moet hier zeker eens een kijkje nemen, ondanks dat hij niet van winkelen houdt is dit wel een plek waar hij iets kan vinden voor zichzelf. Ik zou het echt aan iedereen willen aanraden hier te kijken en iets te bestellen.