Wil jij jouw badkamer verbouwen? Let dan op de details!

Bij het bouwen of verbouwen van een badkamer komt van alles kijken. Er spelen factoren mee waarvan jij nooit had gedacht dat je er rekening mee zou hoeven te houden. Denk bijvoorbeeld aan dat je moet weten hoe de leidingen door jouw muren lopen, waar de stopcontacten nu zitten en waar je ze heen wil verplaatsen en ga zo maar door. Een badkamer verbouwen is lastiger dan je denkt.

Zeker als het werk eenmaal geklaard is en je jezelf eigenlijk alleen nog maar hoeft te bekommeren om de aankleding ervan. Benieuwd hoe jij jouw badkamer gezellig en stylish tegelijkertijd aankleedt? Lees dan snel verder!

Verbouwing bijna aan het einde? Zorg voor mooie afwerking van de details

Wellicht heb je hier al eerder binnen het verbouwingsproces aan gedacht, maar het kan ook zo zijn dat je er nu voor het eert over nadenkt tijdens het lezen van dit blog. Hoe dan ook: de afwerking van alle details binnen jouw badkamer moeten ook worden meegenomen in het ontwerp.

Denk bijvoorbeeld aan opvallende gouden deurknoppen of twee losstaande douchekranen. Wanneer je hier aandacht aan geeft zal je ook voelen dat de badkamer écht af is. Je kunt behalve douchekranen natuurlijk ook andere kranen kopen die opvallen binnen de nieuwe badkamer. Geborsteld chroom is ook ontzettend mooi en stylish. Een ander pluspunt is dat het in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar is, dus het waarschijnlijk ook in jouw nieuwe badkamerinterieur past! Je moet er natuurlijk wel van houden en de keuze is geheeld aan jou.

Ook wanneer de verbouwing afgerond is kan je de badkamer leuk aankleden

Wanneer je denkt dat er écht niks meer verbeterd kan worden aan het interieur van jouw badkamer zijn er altijd nog de accessoires die kunnen worden toegevoegd aan de ruimte.

Denk bijvoorbeeld aan leuke kleedjes die je op de grond kan leggen, maar ook aan de wand ophangen. Het moet wel passen in de uitstraling van de badkamer, maar als je een oosters interieur hebt gekozen zal je merken dat het een uitstekende combinatie is om ook kleden aan jouw wand op te hangen. Hou er wel rekening mee dat de kleden vochtig gaan worden.

Behalve kleden ophangen, kan je ook verschillende soorten planten in jouw badkamer plaatsen om het wat gezelliger te maken. Idealiter plaats je planten in de badkamer die wel goed tegen vochtige ruimtes kunnen. Op deze manier zullen ze prachtig floreren in jouw kersverse badkamerinterieur!