Heftruckchauffeur cursus

Heftruckchauffeur cursus

Wil jij een heftruckchauffeur cursus volgen? Dan kun je terecht bij PTC Opleidingen. Ik heb zelf erg goede ervaringen met dit opleidingsinstituut in Vianen. Zij hebben professionele en ervaren instructeurs in dienst die verschillende cursussen verzorgen. Ook kunnen ze bij jou op locatie komen. Zo hoeven jouw werknemers niet te reizen maar ook kan de heftruckchauffeur cursus dan worden aangepast op jouw bedrijf.

Heftruckchauffeur cursusÉéndaagse heftruckchauffeur cursus bij ons op locatie

Onlangs is er een instructeur van PTC bij ons langs geweest. Ik heb gekozen voor de ééndaagse heftruckchauffeur cursus. Op deze dag wordt aandacht besteed aan zowel het theorie- als het praktijkgedeelte. Zo krijgt jouw personeel alle onderdelen goed onder de knie en zijn ze goed op de hoogte van de veiligheidsrisico’s. Op deze manier kunnen een hoop ongevallen worden voorkomen. Deze cursus is mij in ieder geval erg goed bevallen want de hele groep had al snel een certificaat op zak!

Ik kan PTC Opleidingen aan ieder bedrijf aanraden. Ze hebben verstand van zaken en geven op een interessante manier les. Ook zijn ze in vergelijking met andere aanbieders helemaal niet duur. Neem eens een kijkje op hun website voor meer informatie, of schrijf je direct in voor de heftruckchauffeur cursus.