Gratis steunen van het goede doel

Kerstpakketten en goede doelen

Door het kiezen van één van de pakketten is het mogelijk door middel van kerstpakketten en goede doelen gratis bij te dragen aan een goed doel fonds. Bij aankoop van een pakket naar keuze gaat er een bepaald bedrag af van de door jou betaalde factuur. Dit bedrag wordt automatisch gestuurd naar het goede doel. Op deze manier draag jij tijdens de feestdagen bij aan een donatie aan de goede doelen.

Speciale goede doelen

Elk jaar worden er twee speciale goede doelen uitgekozen waar iets meer geld naar uitgaat dan de andere goede doelen. De speciale goede doelen van 2021 zijn Linda Foundation en Make a Wish Nederland. Deze goede doelen worden in overleg met de medewerkers gekozen om een extra donatie aan uit te kunnen geven. Het pakket dat voor Linda Foundation is gekozen is het ‘Natuurlijk Mooi’ pakket en het pakket voor Make a Wish Nederland is de kerstborrel 2021.

Kerstpakketten en goede doelen

Betaalmogelijkheden

Het kan zijn dat gezien de feestdagen je niet meer veel geld te besteden hebt maar wel een pakket wilt aanschaffen en bijdragen aan de optie kerstpakketten en goede doelen, dan is er de optie om achteraf te betalen. Zo kan jij je bestelling plaatsen maar een tijdje later betalen en doneer je vooralsnog mee aan het goede doel. Voorts is het mogelijk via creditcard, iDeal, bankoverboeking en Visa te betalen. Ook voor de consumenten uit België is bestellen via kerstpakkettenplaza mogelijk waarbij betalen via bancontact mogelijk is.