G4S Almere, het adres voor alle BHV trainingen

G4S Almere

Bij G4S Almere kan je alles leren tijdens een BHV training. Dit soort trainingen zijn erg G4S Almerebelangrijk en vooral in bedrijven moet de kennis aanwezig zijn. Een BHV’er is verplicht op elke werkvloer, ongeacht het aantal personeelsleden. Heb je maar 1 of 200 mensen in dienst, een BHV’er moet aanwezig zijn. Alleen wanneer jij een zzp’er bent is deze regeling niet van kracht, mits je veel mensen over de vloer krijgt. Komen er namelijk veel klanten, stagiaires langs, dan moet je wel in het bezit zijn van dit certificaat. De Arbowet heeft deze regel in het leven geroepen. Mocht jij niet aan kunnen tonen dat er mensen met een certificaat voor hulpverlening op de werkvloer aanwezig zijn, dan riskeer jij een flinke boete. 

Zelf vind ik het een fijn idee dat er mensen zijn met medische kennis in huis. Je moet er toch niet aan denken dat er iets gebeurd en je niet weet wat je moet doen. De ergste fout is om toe te kijken.

Dankzij de training bij G4S Almere, weer de nodige kennis bijgeleerd

G4S AlmereOndanks ik jaren geleden al een volledige cursus bij G4S Almere heb gehad, ben ik een BHV’er. Dat wil niet zeggen als je eenmaal het certificaat heb gehaald, je hier verder niets meer voor hoeft te doen. Want zodra je in het bezit bent van een certificaat moet je deze ook geldig houden. Daarom moet je één keer per jaar een opfriscursus hiervan hebben. Hierdoor blijf jij alle regels goed kennen. Op deze manier haal jij jouw kennis weer naar boven, mocht je deze inmiddels zijn vergeten. 

Ben jij ook nieuwsgierig wat dit bedrijf voor jou of jouw bedrijf kan betekenen, kijk dan op hun website. Hier kan je heel veel informatie vinden over de trainingen die zij hier geven. Tevens kan je een offerte aanvragen als je wilt weten hoeveel het allemaal gaat kosten.