Een mooi plaatje

Een mooi zonnige dag. Dan denk je het is warm buiten maar dat is allemaal schijn. Het ziet er wel mooi uit die zon die boven de daken uitkomt met een beetje mist. Het geeft een mooi en apart beeld. Perfect voor een leuke foto al zeg ik het zelf! Zelf ben ik een persoon die graag foto’s maakt. Ik heb er helemaal speciaal een camera voor gekocht met verschillende lenzen. Zo kan ik goed oefenen en hopelijk worden mijn foto’s steeds mooier. Want hoe kan je beter een herinnering vast leggen dan met een foto. En later kan je dit dan aan je kinderen laten zien en vertellen hoe het toen was. Wat je toen deed en wat toen prachtig was en wat lelijk was.

Oldtimer

Elke ochtend stap ik dan vroeg uit mijn bed. Hopen dat ik mijn vriend niet wakker maak. Ik stap naar buiten en kijk of er een mooie foto mogelijkheid is. Laatst zag ik een oud verliefd stel in het ochtend licht. Ik vond het prachtig. Naast hen stond dan ook een oldtimer. Ik dacht dat maakt een mooie foto. Ik pakte mijn camera snel van boven. Ondertussen maakte ik per ongeluk mijn vriend wakker. Ik rende weer naar beneden en probeerde de foto te maken. Na een aantal pogingen is er een mooi beeld uit gekomen.

Lekker ontbijt

Mijn vriend werd dus wakker van mij. Oeps… Dat vindt die nooit fijn aangezien hij geen ochtend mens is. Ik daarentegen wel. Zoals gemerkt. En toen begon het klagen over hoe druk ik was en zo voort. Maar nadat ik een lekker ontbijtje maakte en een kop koffie was die weer helemaal blij. Ik stelde voor ook foto’s van hem te maken. Hij is een knappe man en ik wil gewoon wat meer oefenen.

Speciale gelegenheid?

Speciaal voor deze gelegenheid had ik overhemden voor hem bestelt. Hij is lang dus moest een grote maat kopen. Ook waren ze van 100% katoen en strijkvrij. En stiekem wilde ik ook een beetje lief zijn. Hij vond de hemden geweldig en trok ze gelijk aan. Nadat hij zijn overhemd had aangetrokken gingen we foto’s maken. Tijdens het foto’s maken kon hij maar iet ophouden waar ik ze had gehaald. Zo vertelde ik dat ik ze bij hemdvoorhem had gehaald. Om precies te zijn waren het Eterna overhemden. Hij was er verliefd op. Ik vertelde dan ook dat je op van alles kon selecteren om gelijk je gewenste overhemd te vinden. Op die manier had ik dan ook snel deze leuke overhemden gevonden.