Doe de facturatie op professionele wijze

Doe je zelf de facturatie voor je bedrijf maar heb je er eigenlijk niet altijd voldoende tijd voor of wil je er liever minder tijd aan besteden? Dan is het wijsheid het systeem te automatiseren.
Waarvoor is het programma geschikt?

Een goede manier daarvoor vind je met het programma Yoursminc. Hiermee kun je zowel de boekhouding, de facturatie als het CRM systeem voor je bedrijf regelen. Het programma is geschikt voor kleine tot middelgrote ondernemingen maar kan ook gebruikt worden voor eenmanszaken. Daarnaast is het te gebruiken op een pc, laptop, smartphone of tablet. Het voordeel van een dergelijk programma is dat je alle gegevens digitaal naar een ander kunt sturen zodat die er ook weer verder mee kan werken.
Maak de facturen naar je eigen zin

Als je de facturatie met het programma verzorgt kun je facturen maken voor je klanten die er niet alleen professioneel uitzien maar ook geheel naar de stijl van je eigen bedrijf gemaakt kunnen worden. Zo kun je de huisstijl ook toepassen op de facturen die je digitaal aanmaakt en online verstuurt. De facturen kunnen indien gewenst ook voorzien worden van een elektronische betalingslink. Als de klant deze aanklikt wordt hij direct doorgelinkt naar het scherm om te betalen zodat het nog eenvoudiger wordt de rekening te voldoen. Eenmaal betaald wordt dit geregistreerd in het systeem en kan het opgenomen worden in de totale boekhouding.