De feestdagen komen er weer aan

Kerstpakketten

Altijd leuk als medewerker om tijdens de feestdagen te werken, in de meeste gevallen gaat het al weken om de kerstpakketten wat er dit jaar in zal zitten. Wordt het weer het pakket met alleen maar eten en drinken, of wordt er een andere keus gemaakt dit jaar. Als het aan de kerstpakkettenexpress.nl ligt word er lekker gevarieerd met de pakketten, heerlijke drankpakketten om na je werk een lekker drankje te nemen en daarbij een hartige versnapering. 

Kerstpakketten

Een pakket voor iedereen

Wanneer je als medewerker met een kerstpakket thuis komt is het natuurlijk leuk als het complete gezin er iets aan heeft, de pakketten van kerstpakketenexpress.nl zijn zo samengesteld dat het voor het hele gezin bedoeld is. Kinderen, mannen en vrouwen kunnen profiteren van de producten die er in het pakket zitten. Niet voor niets zijn de pakketten voor gezinnen bestemd, en voorzien van de lekkerste producten. Heb je specifieke wensen dan kun je natuurlijk ook zelf je pakket samenstellen met de producten naar wens.

Grootste aanbod van pakketten

Wanneer je op zoek bent naar kerstpakketten, hoef je niet bang te zijn dat je geen geschikt pakket vind om aan je medewerkers te geven. Het aanbod is groot, ook aparte pakketten voor mannen en vrouwen wanneer je eens iets anders wilt doen als werkgever. Tevens zijn er ook pakketten met de producten van Rituals, heerlijk om te ontspannen en even helemaal tot jezelf te komen. Voor in bad en onder de douche, maar ook een gezichtsmasker om de huid een opkikker te geven.