Crossboxing is een aanrader voor iedereen!

crossboxing

Crossboxing bestaat uit verschillende onderdelen uit de bokssport. Hierbij komt zowel het conditionele als krachtfactor hevig aan bod. Deze vorm van trainen is zeer intensief, vraagt het uiterste van het lichaam. Alle spieren van top tot teen komen aan bod. Hierbij voel je dus echt dat je het hele lichaam aan het trainen bent. Hierdoor bereik je binnen een mum van tijd al resultaat. Dit op allerlei vlakken tegelijk, dit voelt zeker goed en helpt enorm goed om het zelfvertrouwen te verbeteren.

crossboxing

Bereik nieuwe doelen!

Begin aan crossboxing en bereik je persoonlijke doelen binnen een afzienbare tijd. Veel sporters die hiermee beginnen ervaren al vooruitgang na een paar lessen. Het maakt hierbij niet uit voor welk doel men dit doet. Sowieso bouw je een betere conditie en spieren op. Het is zeer intensief en daardoor ben je na de training vaak ook uitgeput. Dit zorgt ervoor dat je lekker slaapt en je de volgende dag weer helemaal fit voelt! Wanneer je nog twijfelt of dit geschikt is voor jou, vraag gerust om een geheel vrijblijvende proefles. Op deze manier kun je er gemakkelijk achter hoe dit te werk gaat in de praktijk! Dit is niet alleen leuk maar ook leerzaam en gezond!

crossboxing

Iedereen is welkom

Je bent zeker van harte welkom om aan de slag te gaan met boksen. Natuurlijk leer je hierbij ook de belangrijkste verdedig en aanvalsmethodes uit de bokswereld. De belangrijkste bokstechnieken kan iedereen leren, hoe meer oefening, hoe beter je zal worden. Het is tegenwoordig belangrijk om jezelf goed te kunnen verdedigen. Wie deze vaardigheden onder de knie heeft, straalt automatisch meer zelfvertrouwen uit. Heb je er al zin in gekregen? Vraag gerust eens een proefles aan, dit bevalt je zeker goed! Alvast veel succes en plezier gewenst,..