Complete compacte keuken

kleine keuken van Perfecthomeshop

Je bent lekker aan het klussen in de schuur en moet je handen even wassen, weer naar binnen want in de schuur heb je geen mogelijkheid. Maak hier een einde aan met de kleine keuken van Perfecthomeshop. Een kleine keuken die toch compleet is, de keuken wordt geleverd inclusief spoelbak dus klaar voor gebruik. Ook op andere plaatsen is de kleine keuken welkom, zolders, op de camping, bedrijfsruimten en nog veel meer ruimtes waar je een keuken kunt gebruiken.

Verschillende breedtes beschikbaar

kleine keuken van Perfecthomeshop

Hoe klein de ruimte ook is, de kleine keuken van Perfecthomeshop zal altijd passen. De kleinste keuken is namelijk 2 keukenkastjes breed, het breedste exemplaar is 4 keukenkastjes breed. Alle keukens worden geleverd met aanrechtblad en spoelbak, kabels en stekkers doe je eenvoudig via de ruimte achter de kastjes op zijn plaats. Zonder het leidingwerk aan te passen is de keuken te plaatsen, of je nu opbouw of inbouw leidingen hebt. Ook de chiffon voor de kraan wordt gratis meegeleverd bij de keuken. Verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zoals houtnerf of strak witte uitvoering.

Ideale uitvoering

kleine keuken van Perfecthomeshop

De kleine keuken van Perfecthomeshop is zo uitgevoerd dat je niet hoeft te slopen en boren om deze te kunnen plaatsen. Bij de uitvoering van vier kastjes heb je meer dan voldoende ruimte om eten te bereiden en af te wassen. Naast de keuken kun je desgewenst nog apparatuur plaatsen als een koelkast of kookplaat. De keuken is eenvoudig aan te vullen tot een volwaardige keuken waarmee je alles kunt doen. Geen heen en weer geloop meer, maar op iedere plaats een keuken.